Renovatie!

wij werken aan de toekomst van L' Angelot

In de winter van 2019 - 2020 wordt er hard gewerkt om uw verblijf bij L' Angelot nog fijner te maken. Vanaf 1 mei verwelkomen we u graag in het vernieuwde L' Angelot.

We vernieuwen alle gastenkamers en badkamers en creëren zelfs een extra gastenkamer. Alle kamers krijgen bovendien nieuwe boxsprings en een vernieuwde frisse look.

Alle beschrijvingen en foto's hieronder zijn nog van de oude situatie. Zodra de kamers klaar zijn komen er nieuwe foto's die we uiteraard zo snel mogelijk zullen delen.

Le Bleuet

een ruime, lichte kamer

Le Bleuet is een ruime, lichte kamer met een eigen ingang. Er staat een 2-persoonsbed (180x200) en een vast derde bed.

De nieuwe badkamer bevat een inloopdouche, toilet en wastafel. Als u naarbuiten stapt bevindt u zich meteen op het grote ontbijtterras waarvandaan u het mooiste uitzicht heeft op het dorp Antraigues en de omliggende bergen.

Meer informatie en reserveren

Le Tournesol

onze familiekamer met extra slaapkamer

Le Tournesol is feitelijk een hele etage. Wanneer u naar binnen gaat via de eigen ingang bevindt u zich eerst in de entree die leidt naar zowel de grote kamer, de kleine kamer als de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Het overdekte privé balkon, lekker in de schaduw, is een koel plekje om tijdens warme zomerdagen te vertoeven.

Ook kan er gebruik worden gemaakt van het grote ontbijtterras met zicht op het dorp en de omliggende bergen.

Meer informatie en reserveren

La Lavande

onze nieuwste aanwinst

La Lavande

Onze nieuwste aanwinst is bereikbaar vanuit de algemene gastenruimte. Een mooie ruime kamer met 2-persoonsbed en uiteraard een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Ook hier kan optioneel een derde bed worden bijgeplaatst.

Meer informatie en reserveren

La Tulipe

gezellig privé terrasje met zicht op het dorp

La Tulipe is een grote en sfeervolle kamer met een 2-persoonsbed (180x200). Het is mogelijk om een 3de bed bij te plaatsen. Ook deze kamer heeft een eigen ingang vanaf een gezellig terrasje met zicht op het dorp, het zwembad en de omliggende bergen.
De grote badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet is de troef van deze kamer.

Meer informatie en reserveren

naar boven