Pieter en Sandra

uw gastheer/vrouw bij L’Angelot

Wij hebben ontzettend veel zin om onze droom van een leven samen in Frankrijk in vervulling te laten gaan en kijken er naar uit om u vanaf 1 mei 2020 op deze prachtige plek in de Ardèche te mogen ontvangen.

Pieter, van origine register accountant, is in zijn werkzame leven actief geweest in Finance, ICT en gezondheidszorg. Voor zijn werk heeft hij heel wat afgereisd en heeft hij veel van de wereld mogen zien. In zijn vrije tijd is hij een fervent hardloper, in april 2020 zal hij de laatste van de World Six Major marathons lopen in Boston. Daarnaast is Pieter liefhebber van lekker eten, goede wijnen en goed gezelschap.

Sandra heeft al eens eerder het roer omgegooid en na 15 jaar werken in de Telecom een opleiding gevolgd tot psychoscociaal therapeut. Tot 2019 had zij haar eigen praktijk waarin zij mensen bijstond met allerhande menselijke problemen.
Ook zij is sportief en houdt van lekker koken. Zij zal dan ook regelmatig haar kookkunsten gaan aanbieden in de vorm van table d’hotes.

En dan is er nog Finn, onze hond, een Friese Stabij. Hij is nog jong en erg enthousiast, dol op alle mensen, kinderen en andere dieren.

naar boven