Onze huisregels

zodat alle gasten een goede tijd hebben

Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. En om dat voor alle gasten te kunnen doen, zijn er ook een aantal voorwaarden en regels voor onze gasten.

Aankomstdag

Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 16.00 uur. Mocht u eerder willen arriveren, neem dan even contact met ons op. Ook als u na 20.00 uur zult arriveren, laat het ons dan even weten.

Huisregels

  • De kamers worden niet elke dag schoongemaakt, wel legen we dagelijks de prullenbakken. Handdoeken worden iedere 4de dag verwisseld. Beddengoed wordt iedere 7e dag van uw verblijf verwisseld.
  • Een handdoekenpakket bestaat uit een badlaken, een handdoek en een zwembadlaken per persoon per verblijf.
  • Huisdieren zijn alleen in het voor- en naseizoen na overleg en bevestiging welkom. 
  • Op de dag van vertrek dient u uiterlijk 10.00 uur uw kamer te verlaten.

Aansprakelijkheid

L' Angelot is niet aansprakelijk voor enige vorm van verlies, diefstal, ongeluk, schade of letsel, berokkend aan of door gasten van L' Angelot. 
Betreden van het zwembad is op eigen risico, let vooral op de kinderen, L' Angelot kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor welk letsel/schade dan ook.
Bij verlies of schade berokkend door gasten aan eigendommen van L' Angelot zal een passende schadevergoeding gevraagd worden.

Ouders en gasten met kinderen

L' Angelot ligt op een berghelling en er zijn vele steile hellingen en trappetjes. Wij vinden het terrein dan ook niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Er is geen speeltuin of zandbak en voetballen is niet toegestaan. Als ouders en gasten met kinderen dient u zelf op uw kinderen te letten.

Roken

L 'Angelot ligt in een nationaal beschermd natuurgebied en om brand in het omliggende bos te voorkomen, is roken alleen toegestaan op de stenen terrassen rondom het huis. Roken is niet toegestaan in het huis, de gastenkamers en in en rondom het zwembad.

 

 

 

 

 

naar boven